Binnen Zone Rand

Om ons team te versterken zoeken wij

 

1 HR-coördinator (A1-A3, onbepaalde duur)

Wil je werken bij de brandweer, maar ben je bang voor vuur? Wil je beleidskeuzes omzetten in resultaten en heb je oog voor de competenties van mensen? Versterk ons HR-team en werk ons beleid verder uit zodat wij nog efficiënter mensen kunnen helpen.

Wij zoeken een HR-coördinator met brede HR-ervaring, kennis van de sociale wetgeving en affiniteit met de brandweer of openbare sector. De HR-coördinator zal ons personeelsbeleid optimaliseren en de zonale reglementen verder uitwerken.

Lees zeker het volledige functieprofiel, dat je hieronder kan downloaden.

Iets voor jou? Solliciteer door ons het onderstaande inschrijvingsformulier en alle bijhorende documenten (CV, motivatiebrief, kopie van je diploma, kopie van je identiteitskaart en uittreksel van het strafregister) in pdf-formaat te bezorgen via katrien.demaeyer@brandweer.zonerand.be, ten laatste op 27/08.

Meer info?
katrien.demaeyer@brandweer.zonerand.be
03 369 64 04

 

vrijwillige brandweermannen (m/v). Binnenkort worden er een heleboel plaatsen openverklaard.
Wil jij de mooiste hobby ter wereld? 
Lees de info en vul het formulier in.

We gaan dit jaar ook nog op zoek naar mensen om onze brandweerlieden te ondersteunen een Beleids- en procescoördinator. Kan je beleids- en planmatig denken en heb je geen schrik van stoere mannen? Stuur een mailtje naar personeelsdienst@brandweer.zonerand.be

 
BijlageGrootte
PDF icon openverklaring_hrcoordinator.pdf267.7 KB
PDF icon functieprofiel_hr_coordinator_2017.pdf419.7 KB
PDF icon inschrijvingsformulier_hrcoordinator.pdf231.2 KB