Binnen Zone Rand

Om ons team te versterken zoeken wij

 

1 Applicatiebeheerder (m/v) (bepaalde duur, twee jaar)

Elke dag zetten ruim 800 vrijwilligers, beroepsbrandweermannen en ondersteunend administratief personeel alles in het werk om de veiligheid van de mensen in onze zone te garanderen. We zijn op zoek naar een applicatiebeheerder om onze IT-vragen te beantwoorden.

Als applicatiebeheerder ondersteun je je collega's in het gebruik van de applicaties die zij nodig hebben om hun rol binnen Brandweer Zone Rand zo goed mogelijk uit te oefenen.
Je koopt de nodige ICT-toepassingen aan en beheert de toepassingen die gebruikt worden door de organisatie. Je ontwikkelt een beleid inzake het gebruik van de IT-structuur en bewaakt mee de informatieveiligheid. Collega’s met vragen rond het gebruik van toepassingen kunnen bij jou terecht. 

De volledige vacature kan je hieronder nalezen, net als het functieprofiel. 

Heb je interesse? Mail dan je inschrijvingsformulier en de nodige documenten in pdf-formaat (CV, motivatiebrief, kopie EID, kopie rijbewijs en uittreksel van het strafregister) ten laatste op 26 juni 2017 naar Brandweer Zone Rand via personeelsdienst@brandweer.zonerand.be.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Dan kan je terecht bij onze personeelsdienst op het telefoonnummer 03 369 64 04 of mail je vraag naar personeelsdienst@brandweer.zonerand.be. 

 

 

BijlageGrootte
PDF icon openverklaring_applicatiebeheerder.pdf296.38 KB
PDF icon functieprofiel_applicatiebeheerder.pdf99.89 KB
PDF icon inschrijvingsformulier_applicatiebeheerder.pdf220.13 KB